Tänä kesänä on täytetty pieniä suloisia minipaprikoita ihan huviksi asti. Kyseessä ei todellakaan ole chilit, joita niitäkin on tullut joskus täyteltyä. Trendin taisi aloittaa Suolaa&Hunajaa, mutta yhtäkkisesti muistaen, niitä on värkännyt myös esim. Siskot Kokkaa ja Hannan Soppa.
En tiedä onko nämä omani nyt sitten niitä Angelloja, mutta meidän leveysasteillemma näitä no-name minipaprikoita löytyi Lidlistä 6 paprikan 3-värisenä lajitelmana.
Ei siinä paljon reseptejä tarvita. Oman mieltymyksen mukaan täytetään cheddarilla, fetalla, vuohenjuustolla tai mozzarellalla. Jos kykenee nyt valinnan ylipäänsä hyvien ja hyvien vaihtoehtojen välillä tekemään. Minä päräytin herkut täyteen mansikoita ja sinihomejuustoa. Toimii herkullisesti!
Täytetyt minipaprikat grillissä
Minipaprikoita
1-2 mansikkaa/paprika
2 tl sinihomejuustoa/paprika
ilmakuivattua kinkkua siivu/paprika (pekonikin käy)
coctailtikkuja
Leikkaa paprikan sivu auki ja poista siemenkota ja kanta. Täytä muutamaan osaan pilkotulla mansikalla ja sinihomejuustolla, kietaise kinkun tai pekoninsiivu ympärille ja sulje coctailtikulla. Grillaa melko miedolla lämmöllä.
Kyllä ne hyvältä maistuivat vaikka toiselta puolelta pääsivätkin hiukan mustaksi, karsinogeenisen kinkun kohdan voi aina jättää syömättä. Ja sitä paitsi: Aina ei voi tulla TÄYDELLISIÄ!
ps. Habanero-Sankala vois etsiä mulle huikean chili-polttaa postauksensa, kun ei enää linkki toimi blogimuuttojen myötä, enkä itse sitä löytänyt etsinnöistä huolimatta.